• 404 01 372
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om oss

Om foreningen

Bedriftshelsetjenestens bransjeforening er et ledernettverk for bedriftshelsetjenester

Foreningen drives av de godkjente bedriftshelsetjenester som til enhver tid er medlemmer i  bransjeforeningen.

Bedriftshelsetjenestens Bransjeforening skal være et uavhengig fagpolitisk dialogforum til aktuelle myndigheter, samarbeidspartnere og media om saker som angår bedriftshelsetjenestens virkeområde. Alle bedriftshelsetjenester skal ha en fordel av at felleskapet utvikler felles retningslinjer og veivalg. Den skal i større grad sikre at foreningens medlemmer operer i tråd med myndighetenes formål med ordningen.

Foreningen skal også være en leverandør av kunnskap om den arbeidsmiljøutviklingen bransjen ser i samarbeid med fag og forskningsinstitusjoner. Til sammen skal dette skape en større forståelse og bedre støtte til det markedet man opererer i og det samfunnsoppdraget bedriftshelsetjenesten har i Norge.

Bedriftshelsetjenester som er godkjente bedriftshelsetjenester fra den norske godkjenningsenheten under Arbeidstilsynet kan bli medlem i foreningen. Det er kun hovedenheten som kan være medlem i foreningen. Forespørsel om medlemskap sendes styret i bransjeforeningen, styret godkjenner medlemskapet.

Styret

Styret i foreningen 2020
  • Styrets leder: Pål Lillebø (rep. Medco Bedriftshelsetjeneste)
  • Nestleder: Marius Finsæther Øksenvåg (rep. Stamina Helse AS)
  • Styremedlem: Bjørn Arve Bakken (rep. BHT-gruppen SA)
  • Styremedlem: May Syrene Engh-Johansen (rep. Eiker og Modum Bedriftshelsetjeneste)
© 2021 Bedrifthelsetjenestens Bransjeforening. Alle rettigheter reservert. Utvikling og drift Ren Røros Digital AS